Didillon teleurgesteld in ploegmaten Anderlecht

09 november 2018
instagram
Om nog kans te maken op een plaats in de volgende ronde moest Anderlecht punten pakken bij Fenerbahçe. Het werd helemaal niets. Dat lag niet aan Thomas Didillon, die enkele mooie reddingen verrichte.

Het werd 2-0 voor Fenerbahçe. Met een 1 op 12 blijven er voor Anderlecht nog twee Europese duels, waarin het alleen nog om een winstpremie gaat. En de Belgische coëfficiënt in de UEFA-ranking.

"Een ploeg als Anderlecht moet er toch in slagen om de deur gesloten te houden achteraan", citeert Het Nieuwsblad de Franse doelman. "Wij zijn daar blijkbaar niet toe in staat, want we verdedigen veel te laks. Defensief moeten we gewoon coherenter worden."

"Pas op, met de viermansdefensie voelen we al dat er meer stabiliteit is, maar de individuele fouten moeten er echt uit."

De Europa League is bijna afgelopen. Anderlecht vloog al uit de Beker van België. In de Pro League staan ze pas vierde.

"De competitie moeten we niet dramatiseren. We zijn pas veertien matchen ver, maar nu moeten we niet spreken over de titel. Laten we eerst focussen op wat wij nodig hebben om te winnen. En dat is in de eerste plaats eens de nul houden."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes