AA Gent heeft heikel punt in defensie

09 november 2018
instagram
AA Gent recht onder Jess Thorup opnieuw de rug, maar toch slikt het nog altijd te makkelijk tegengoals. Misschien kan Dylan Bronn daar verandering in brengen, nu de Tunesische international terug werd opgevist uit de B-kern en meteen inviel tegen KV Kortrijk. De vraag is wel nog steeds op welke positie Bronn het best tot zijn recht komt.

Eric Van Meir haalt in Het Nieuwsblad het probleem-Bronn aan. "Hij is ooit aangetrokken als centrale verdediger en dan begrijp ik het ook wel dat hij daar persoonlijk ook eerder zijn toekomst ziet. Ook al was hij vorig seizoen natuurlijk uitstekend op dreef als rechtsachter en haalde hij zo zelfs het WK," schetst de ex-Rode Duivel de situatie van Bronn bij AA Gent.

Van Meir toont dus wel begrip voor de keuze van Bronn. "Maar ik begrijp het wel dat hij zich liever verder ontwikkelt als centrale verdediger. Gent heeft dus wel degelijk een probleem op de rechtsachter. Als je zelfs Dompé en Kalu in de voorbereiding op die positie laat spelen, weet je genoeg", besluit de ex-verdediger van onder andere Lierse.

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes