Martinez over speculaties Real Madrid

09 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Roberto Martinez wordt nog altijd genoemd als mogelijke opvolger van Julen Lopetegui bij Real Madrid. Maar hij ligt tot 2020 onder contract bij de KBVB. Wat speelt er?

In de aanloop naar de interlands tegen Ijsland en Zwitserland maakte Martinez zijn selectie bekend. Daar hoorden vragen over zijn toekomst bij. Wat gebeurt er na die interlands?

"Dat zijn speculaties en die horen bij het voetbal, je kan ze niet controleren", stelt Roberto Martinez. "Er speelt niets in mijn hoofd. Ik ben alleen met de Rode Duivels bezig. We hebben nu twee belangrijke matchen. Dat is mijn enige focus."

"Ik wil over deze matchen tegen Ijsland en Zwitserland spreken, dat is het enige waar we hier over moeten spreken. Die vragen zijn dus niet relevant. Het is niet respectvol."

Maar er volgden toch nog vragen, ook in het Spaans. "We kunnen er een karaoke van maken", grapte Martinez. "Ook in die taal is het antwoord: we zijn hier voor onze matchen tegen Ijsland en Zwitserland, belangrijke matchen, we willen de nummer één op de ranking blijven."

Martinez zag Thierry Henry naar AS Monaco vertrekken. De zoektocht naar versterking voor de technische staf loopt. "We hebben nu voldoende coaches en onze volgende matchen zijn in maart. We zijn ermee bezig."

Samengevat: blijft Roberto Martinez bondscoach of trekt hij na die twee interlands naar Real Madrid, de toekomst zal het uitwijzen...


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes