Mourinho: "Iedereen moet het met mij eens zijn"

12 november 2018
instagram
Manchester United versloeg Juventus in de Champions League. In de derby tegen Manchester City werd het niets. The Citizens zegevierden met 3-1. United zakt naar de achtste plaats en telt al twaalf punten minder, na twaalf speeldagen.

Mourinho vindt niet dat je kan stellen dat zijn spelers het niet goed deden. De 3-1 zou een vertekend beeld geven.

"Ik geloof niet dat het een slecht optreden was. Het was een optreden met fouten en daar hebben we de prijs voor betaald", geeft hij aan bij Sky Sports. "De drie goals waren allemaal onze fout. Tegen een team als City moet je op de blaren zitten als je fouten maakt."

"We hebben nu twee uitwedstrijden gehad (ook tegen Juventus, nvdr.). Het is niet fysiek een opgave, maar het heeft ook met mentale druk te maken. Volgens mij voelden sommige jongens dat doorwegen."

"De eerste goal was slecht om te incasseren en de tweede was nog erger. Het derde doelpunt betekende einde wedstrijd."

"Iedereen moet het met mij eens zijn. Het is anders als je negentig minuten speelt tegen een van de beste ploegen van de wereld (Juventus, red.) of thuis met 6-0 Shakhtar Donetsk verslaat en relaxed kan toeleven naar de volgende match. Wij hadden te maken met andere omstandigheden."

"United verdedigde erg diep en ze waren agressief. Maar na de 2-1 hebben we een goede reactie gegeven", luidt de reactie van Pep Guardiola.

De coach van Vincent Kompany en Kevin De Bruyne heeft het liever niet over een nieuwe landstitel. "Liverpool, Chelsea en zelfs Arsenal en Tottenham Hotspur hebben de cijfers om kampioen te worden, niet alleen City."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes