Gent en Standard worden gewaarschuwd voor STVV

12 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Na vijftien speeldagen is Racing Genk herfstkampioen. De rest van de top zes wordt aangevuld door Club Brugge, Antwerp FC, RSC Anderlecht, STVV en AA Gent. Een knappe prestatie van Antwerp FC en vooral van STVV. De Kanaries wonnen afgelopen weekend met 1-4 op bezoek bij AS Eupen. Ex-bondscoach ziet de troepen van Marc Brys in de top zes eindigen. Dat zou slecht nieuws betekenen voor Standard of AA Gent.

"Onder dat kliekje van vier ploegen vinden we STVV terug. Vier goals maken in Eupen, dat is niet veel ploegen gegeven. Gent en Standard zullen er nog een vette kluif aan hebben om voor plekken vijf en zes te gaan. Ik geloof niet dat er nog andere ploegen bij zullen komen", aldus Aimé Anthuenis tegenover De Zondag.

Op de achtste plaats vinden we Sporting Charleroi terug. Maar volgens Anthuenis zullen zij niet meestrijden voor een plaats in de top zes. "Charleroi staat er niet ver van, maar is onvoldoende gewapend. Het verloor te veel goeie spelers om de prestaties van afgelopen seizoenen te herhalen."

Na de interlandbreak wacht er een zwaar programma voor STVV. Zondag 25 november komt RSC Anderlecht op bezoek. Een week later trekken de Kanaries naar de Bosuil. Nadien komt Standard naar Stayen.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes