Vanaken blaast niet te hoog van de toren

12 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hij werd verkozen tot Profvoetballer van het Jaar en kan nu nog betere statistieken op tafel gooien. Hans Vanaken zit in de goede flow en maakt opnieuw deel uit van de Rode Duivels. De Limburger blijft er nuchter bij.

België speelt tegen Ijsland en Zwitserland in de Nations League. Er zitten nieuwe speelkansen in voor Hans Vanaken, rekening houdend met een aantal geblesseerden op het middenveld. Onder meer Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne en Mousa Dembélé zijn er niet bij.

"Ik ben niet met grote verwachtingen naar de Rode Duivels afgezakt. Ik doe mijn best bij Club Brugge en doe ook hier op training. We zien wel of dat speelminuten op zal leveren", merkt Hans Vanaken op. "Natuurlijk hoop ik daar wel op. Het is niet zo dat ik moet spelen."

"Op het vlak van statistieken zit ik in de best vorm van mijn leven. Ik vergelijk het met Ruud Vormer, bij hem lukte vorig jaar ook alles. Nu is het wat minder, met een bal die net niet juist valt. Hopelijk kan ik mijn goede periode nog wat aanhouden."

"Ik ben altijd een heel rustige jongen geweest. Ik zal niet snel hoog van de toren blazen. Er lopen hier ook veel spelers rond met meer roem en aanzien."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes