Nieuwe trainer voor Mitrovic en Odoi

14 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Denis Odoi promoveerde met het Londense Fulham naar de Premier League. Aleksandar Mitrovic bleef bij Fulham. Maar de resultaten vallen dik tegen. Met 5 op 36 staan ze helemaal onderaan. Daar hoort een trainerswissel bij.

Geen Slavisa Jokanovic meer. Claudio Ranieri is aangesteld als 'redder in nood'. De 67-jarige trainer leidde Leicester City in 2017 naar een eerste landstitel. Hij was vorig seizoen trainer bij FC Nantes en viel afgelopen zomer zonder club.

"Ik had niet verwacht te moeten ingrijpen, ik had deze situatie ook niet gewild. Maar op dit moment is dit de juiste beslissing, op het juiste moment", aldus voorzitter Shahid Khan op de website van Fulham.

Ranieri wacht een zware taak. "Deze ploeg heeft uitzonderlijk veel talent. Dat strookt niet met de positie op de ranglijst. Ik weet dat dit team beter kan presteren, hier zullen we meteen aan gaan werken. We gaan direct aan de slag om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen Southampton."

Tinkerman stond eerder voor de groep bij clubs als AS Monaco, Internazionale, AS Roma, Juventus, Valencia, Chelsea, Atlético Madrid, Fiorentina en Napoli. Ook was hij anderhalf jaar lang de bondscoach van Griekenland.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes