Denkt Martinez aan opvallende vervanger voor Lukaku?

14 november 2018
instagram
Donderdag nemen de Rode Duivels het in de Nations League op tegen Ijsland. Bondscoach Roberto Martinez kampt met heel wat geblesseerden en twijfelachtige spelers, waardoor de Spaanse oefenmeester met pionnen zal moeten schuiven.

Zo ontbraken Dennis Praet, Nacer Chadli en Yannick Carrasco woensdag op groepstraining. Praet had last van de heup en Chadli van de ribben. Carrasco was gisterenavond nog niet in het oefencomplex van Tubeke, hij is nog onderweg vanuit het verre China. Volgens Het Laatste Nieuws houdt Timothy Castagne zich klaar om de linkerflank voor zijn rekening te nemen, indien Martinez Carrasco niet voldoende fit acht na zijn lange vlucht.

Overigens is Romelu Lukaku is nog steeds zeer twijfelachtig. Als vervanger wordt er uiteraard meteen aan Michy Batshuayi gedacht, maar die kon voorlopig nog niet overtuigen bij Valencia. Mede daardoor zou Martinez volgens La Capitale Dries Mertens nog eens als valse negen willen gebruiken. Mertens stond bij de Rode Duivels al een keer als diepste man geposteerd, vorig jaar in en tegen Nederland. Dat werd echter geen succes.

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes