United-ster dient transferverzoek in na clash met Mourinho

14 november 2018
instagram
Manchester United verloor dit weekend kansloos met 3-1 van stadsrivaal City. The Mancunians kennen een wisselvallig seizoen, wat voorlopig resulteert in een achtste plaats. Ook binnenskamers rommelt het al een tijdje op Old Trafford: zo zou er opnieuw een United-ster het op de heupen gekregen hebben van coach José Mourinho.

De relatie tussen Portugese trainer en sterspeler Paul Pogba is al een tijdje verzuurd. De Fransman staat week na week wel nog in de basis, wat niet kan gezegd worden van een andere topspeler.

VolgensTuttomercatoweb is ook Alexis Sanchez de samenwerking met Mourinho kotsbeu. De Chileen is niet tevreden over zijn gebrekkig aantal speelminuten en voelt helemaal geen vertrouwen vanuit de club. Hij zou Manchester dan ook zo snel mogelijk willen verlaten.

In de winterstop van vorig seizoen betaalde Manchester nog 70 miljoen aan Arsenal om de flankspeler over te nemen. Bayern en PSG houden zijn situatie in de gaten, al zullen ze ongetwijfeld ook schrikken van zijn loon in Engeland: op wekelijkse basis verdient Sanchez maar liefst 550.000 euro.

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes