Boegbeeld trekt aan alarmbel: "Dit is mijn Anderlecht niet meer"

14 november 2018
instagram
Marc Coucke heeft in zijn korte tijd als preses van Anderlecht komaf gemaakt met de oude structuur en tradities van de club. Hierdoor werden heel wat medewerkers bedankt voor bewezen diensten en verdwenen een heleboel bekende gezichten van de tribune. En dat vindt niet iedereen even positief.

Zo is bijvoorbeeld clubicoon Gille Van Binst allerminst enthousiast over het vernieuwde Paars-Wit. "Los van het charmeoffensief van Coucke vind ik het jammer dat hij ervoor heeft gezorgd dat ik nauwelijks nog een bekend gezicht zie bij mijn ex-club. Zowat iedereen van de oude garde ligt buiten. Ik voel me niet meer thuis in mijn oude stadion. Dit is mijn Anderlecht niet meer", klinkt Van Binst teleurgesteld in Het Nieuwsblad.

Van Binst heeft het tegenwoordig zelfs lastig om aan tickets te geraken voor zijn oude liefde. "Elf jaar heb ik voor de club gevoetbald en nu weet ik niet eens meer wie ik moet telefoneren om een kaartje opzij te leggen. Jammer, want op televisie merk ik dat er nog meer dan genoeg lege plekken zijn in het stadion", aldus een opmerkzame Van Binst.


LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes