Gaan Club Brugge en flankspeler definitief uit elkaar?

14 november 2018
instagram
Club Brugge gaat normaal gezien een rustige wintertransferperiode tegemoet. De kern van Blauw-Zwart is voldoende breed en op geen enkele positie is er dringend nood aan versterking. Wel is de kans groot dat er een paar overbodige spelers de deur van het Jan Breydelstadion achter zich dichttrekken.
 
Volgens Sport/Voetbalmagazine is het verhaal van Ivan Tomecak bij Club Brugge afgelopen. De Kroatische winger werd vorige winter voor anderhalf miljoen overgenomen van KV Mechelen, maar hij kon zich nooit doorzetten op Jan Breydel.

Begin dit seizoen verzamelde de flankspeler nog enkele speelminuten, sindsdien is hij echter van het voorplan verdwenen door de moordende concurrentie met Arnaut Groeneveld, Clinton Mata, Dion Cools, Krepin Diatta en Thibaut Vlietinck op de linker- en rechterflank.

Tomecak haalt zelden nog de wedstrijdselectie en daar lijkt geen verandering in te gaan komen. Een oplossing blijkt echter niet voor meteen te zijn. S/VM meldt namelijk dat de Kroaat het moeilijk heeft om een nieuwe club te vinden.

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes