Trossard in januari naar Arsenal of Tottenham?

15 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Racing Genk bereikte afgelopen zomer een overeenkomst met Leandro Trossard over het openbreken van zijn contract. De flankaanvaller zou nog zeker een seizoen blijven, in ruil voor een hogere verloning. Maar hoe lang is dat houdbaar?

De kans dat Trossard de titelstrijd en de mooie Europese campagne met Racing Genk laat vallen voor Newcastle United, Southampton of Olympique Marseille lijkt niet zo groot. Fiorentina en Sampdoria tonen ook belangstelling voor de 23-jarige flankaanvaller. Ook in dat scenario zou Genk sterk staan.

Bij Racing Genk zijn ze er zich echter goed van bewust dat niet elke ploeg weinig kans zal maken in de wintermercato. Zowel Arsenal als Tottenham Hotspur volgen Trossard. Daar spreekt veel erkenning uit want de Gunners en Spurs stuurden een scout naar vrijwel elke match waarin Trossard dit seizoen in actie kwam!

AS Monaco is er ook nog. Thierry Henry leerde de kwaliteiten van Trossard kennen in zijn periode als assistent-trainer bij de Belgische nationale ploeg. De Monegasken hebben nood aan een kwaliteitsinjectie in januari, trekken graag beloftevolle spelers aan, en ze beschikken over flink wat geld. Zo verhuisde Youri Tielemans voor 25 miljoen euro van Anderlecht naar het Stade Louis II.

Trossard kwam dit seizoen in achttien wedstrijden in actie. Goed voor vijftien doelpunten en vier assists!
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes