"Als het niet loopt is Coucke voor iedereen streng"

15 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Marc Coucke nam RSC Anderlecht over en nam afscheid van Herman Van Holsbeeck als sportief directeur. Luc Devroe verhuisde mee van KV Oostende naar het Astridpark. Tijdens Devroe's eerste zomermercato werden vijftien nieuwe spelers aangetrokken. Die brachten (nog) niet wat van hen verwacht wordt. De fans morden en viseerden Devroe. Michael Verschueren staat klaar om over te nemen. Het is wachten op de officiŽle bevestiging vanuit Brussel. Patrick Orlans, algemeen directeur van KVO, laat zich uit over de degradatie van Luc Devroe.

"Nog steeds kan ik moeilijk geloven dat Marc zijn vriend zou opzijschuiven. Wťl gaan de zaken bij hem altijd voorop. En als het niet loopt zoals gepland, is hij voor iedereen streng", aldus Patrick Orlans tegenover Het Laatste Nieuws.

Marc Coucke wil Michael Verschueren als sportieve baas laten fungeren. Luc Devroe ligt nog onder contract en zal in een andere rol moeten werken, met minder verantwoordelijkheden en macht. Verschueren heeft ervaring als bedrijfsleider en zou als sportieve baas de gang van zaken in Neerpede moeten leiden.

"Devroe krijgt wel eens het verwijt dat hij alleen zichzelf vertrouwt en minder geschikt is om een sportieve cel aan te sturen. Verschueren zou zo'n leidinggevende functie beter liggen", stelt Het Nieuwsblad.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duch‚telet

Meer voetbalquotes