AA Gent verslaat STVV (achter gesloten deuren)

15 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De competitie ligt stil vanwege het interlandvoetbal. AA Gent kreeg STVV op bezoek voor een oefenpartij, om 14 uur, zonder toeschouwers. Het werd 1-0 voor de Buffalo's.

Bij STVV ontbraken vijf internationals: Casper De Norre, Alexis De Sart, Takehiro Tomiyashu, Duckens Nazon en Wataru Endo.

Jess Thorup moest het zonder tien Buffalo's met interlandverplichtingen doen: Lorve Kalinic, Sigurd Rosted, Dylan Bronn, Igor Plastun, Roman Yaremchuk, Giorgi Chakvetadze, Jonathan David, Franck Bahi, Nicolas Raskin en Ahmed Mostafa.

Marc Brys bracht deze elf aan de aftrap: Pirard, Botaka, Mmaee, Kotysch, Koike, De Petter, Asamoah, Sankhon, Bezus, Boli en Gladon. Na de rust werd dat Pirard, Botaka, Mmaee, Kotysch, Garcia, De Petter, De Bruyn, Janssens, Sankhon, Turay, en Acolatse.

De thuisploeg scoorde in de tweede helft.

"Het resultaat van vandaag is niet belangrijk", stelt trainer Marc Brys via de clubsite. "Ondanks de afwezigheid van de internationals trainden we deze week opnieuw op het scherpst van de snee. Het was een ideaal moment om enkele spelers met minder speelminuten aan het werk te zien."

STVV oefent dinsdag op Daknam tegen Lokeren. Op zondag 25 november is het STVV-Anderlecht om 18 uur. AA Gent speelt dezelfde dag thuis tegen Antwerp (14u30).


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes