Wenger heeft moeite met het zwarte gat

16 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Arsène Wenger belandde op zijn 24ste in de Franse tweede klasse bij Mulhouse. Na zijn spelerscarrière begon hij aan een imposant verhaal als trainer, bij AS Monaco en vooral Arsenal. 'Le Professeur' nam vorige zomer afscheid bij de Gunners. Het kriebelt steeds harder.

Hij mag dan al de 69 lentes gepasseerd zijn, Wenger wil terug aan de slag als trainer. Hij werd recent aan AC Milan, Fulham en Real Madrid gelinkt.

"Ik heb niet het gevoel dat ik met pensioen ben en voel me gefrustreerd door het gebrek aan competitie. Dat is wat ik het meeste mis", bekent Arsène Wenger bij BeIN Sports. "Want eerlijk gezegd zijn er ook genoeg dingen in de voetballerij die ik niet mis. Maar natuurlijk: de wedstrijddag, de competitie, dat je iets samen kunt bereiken, de gedeelde emoties, ups en downs, dat zijn dingen die ik mis. Het is mijn hele leven geweest."

"Ik ben nog niet klaar. Mensen willen je graag in hokjes plaatsen, bijvoorbeeld dat je klaar of met pensioen bent. Je wordt volledig afgeschreven als je al wat ouder bent. Maar zolang ik genoeg levenslust heb, ga ik er mee door. Ik deel mijn kennis al 35 jaar en als je dat niet doet, is het leven waardeloos. Je moet de aarde niet verlaten zonder dat je hebt geprobeerd om de mensen wat te geven."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes