De Sutter heeft nog enkele weken om club te vinden

17 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Zijn contract bij Sporting Lokeren werd ontbonden. Tom De Sutter wimpelde een voorstel van KSV Roeselare af en sprak met Cercle Brugge. De voormalige Rode Duivel zit echter nog altijd zonder nieuwe ploeg, ondanks zijn transfervrije status.

De Sutter kwam bij Lokeren nog weinig aan spelen toe en behoorde er tot de best betaalde spelers. Op 31 augustus 2018 werd zijn contract in onderling overleg ontbonden. De 33-jarige aanvaller - ex-Cercle Brugge, Anderlecht en Club Brugge - wou nog een jaar of twee doorgaan als profvoetballer.

"De ene dag denk ik dat het voorbij is. De andere dag dwalen mijn gedachten af. (stilte) Dat gevoel om elke dag te trainen. Die competitie, de aanloop naar de matchen... (balt de vuist) Voetbal is toch het mooiste wat er is", reageert Tom De Sutter bij Het Laatste Nieuws. "Soms wil ik er nog eens een lap op geven, andere dagen zit ik dan weer achter de computer met de gedachte: 't Is mooi geweest."

Hij legt zichzelf een deadline op. "Ik heb uitgemaakt dat ik nog wil wachten tot Nieuwjaar. Als er dan niets meer komt, is het definitief voorbij. Dan is dat maar zo. Ik hou daar rekening mee, maar toch zou ik nog enkele jaren willen doorgaan."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes