Luistert Roberto Martinez naar José Mourinho?

17 november 2018
instagram
De kans dat José Mourinho naar het mistige Brussel afzakte om Toby Alderweireld te scouten tegen Ijsland is klein. De Special One kent Alderweireld uit de Premier League. Zijn komst mag eerder als een signaal voor de bondscoach gezien worden.

Mourinho maakte al dikwijls zijn beklag. Marouane Fellaini en Romelu Lukaku zouden - bij lichte blessures - toch aan het werk gezet zijn bij de Rode Duivels. Volgens Engelse media kwam Mourinho in de tribune zitten om druk uit te oefenen, om Lukaku niet op te stellen.

Dat gebeurde. Lukaku kwam niet in actie. Zwitserland wordt een ander verhaal dan het zwakke Ijsland, dat aan een nul op twaalf in de Nations League zit.

Michy Batshuayi scoorde twee keer tegen Ijsland (2-0). Roberto Martinez zou Batshuayi opnieuw aan de aftrap kunnen brengen. Anderzijds zijn er de fraaie cijfers van Romelu Lukaku in het shirt van de Rode Duivels: liefst 27 doelpunten in 28 interlands.

Martinez is zondagavond aan zet. Kiest hij voor Batshuayi of Lukaku in de spits? Mourinho kijkt mee. In zijn villa in Manchester of - wie weet - live in het Stade de Suisse in Bern. Er is plaats voor 31.781 toeschouwers.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes