Club Brugge als enige kritisch voor Pierre François?

20 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Pierre François gaf in een interview aan dat hij een kandidaat-koper voor Excel Moeskroen rechtstreeks doorverwees naar Pini Zahavi, omdat die makelaar de touwtjes in handen had. En dat voor een CEO van de Pro League! Verbijstering, ongeloof en woede volgde. Maar hij blijft in functie.

De zittingen van de Raad van Bestuur en Algemene Vergadering van de Pro League liepen uren uit. Er volgde een korte mededeling. Met wat voorgekauwde informatie. Zonder duiding.

Een vreemde gang van zaken, in een tijdperk waarin de fans en sponsors een krachtdadig antwoord verwachten. De Operatie Propere Handen, Football Leaks, hervorming van het profvoetbal, dat zijn geen gewone agendapunten.

Volgens Het Laatste Nieuws was er slechts één club die Pierre François echter op de rooster legde over zijn doen en laten. Club Brugge.

Pierre François zou zijn excuses aangeboden hebben, omdat hij die kandidaat-koper doorverwezen had naar een makelaar. Volgens een aantal bronnen mag François niet meer tussenkomen om Belgische clubs aan buitenlandse overnemers te helpen of advies geven bij licentiedossiers, zoals hij bij Moeskroen wel heeft gedaan.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes