Anthuenis steunt Delferière

21 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bart Vertenten en Sebastien Delferière werden opgepakt in het kader van 'Operatie Propere Handen'. Beide scheidsrechters zijn in verdenking gesteld. Vertenten zat lange tijd in cel. Aimé Anthuenis voelt met de beschuldigden mee.

"Ik vind dat veel mensen al veroordeeld zijn nog voor er een uitspraak is in de zaak", stelt de voormalige bondscoach bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik heb ook grote twijfels of het nodig is om hen zo lang vast te houden. 'Geldstromen' en 'wijze van betalen'… dat is van alle tijden hé."

"Ik vraag mij ook af: is het omdat het mensen met naam in de sport zijn dat het onderzoek niet discreet gebeurt? Blijkbaar beseffen ze niet welk leed het bij die mensen en hun naasten veroorzaakt. Matchfixing is uiteraard iets anders."

"Vertenten en Delferière zijn onze beste refs. Delferière is absoluut een topper van wie ik hoor dat hij meer traint dan sommige spelers. Zolang ik niet weet wat er precies is gebeurd, denk ik: is hij erin geluisd zonder dat hij het zelf besefte? Want dat kan perfect."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes