STVV wijst bod uit Bundesliga af

05 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het loopt vlot bij STVV, dat voluit meestrijdt voor een tweede deelname aan Play-off 1 en nog in de Beker van België zit. Takehiro Tomiyasu draagt zijn steentje bij aan die goede flow. De Japanse international kan de Pro League al ruilen voor de Bundesliga!

STVV nam Takehiro Tomiyasu in januari 2018 van een Japanse tweedeklasser over. De verdediger kwam in eerste instantie weinig in beeld, maar Tomiyasu bleef keihard verder werken. Daar wordt hij nu voor beloond: een basisplaats, debuteren bij de Japanse nationale ploeg, en in de kijker lopen bij clubs uit hoger aangeschreven competities.

Volgens Sport/Voetbalmagazine kwam er al een bod van 6 miljoen euro binnen, uit Duitsland. De Japanse eigenaars zouden echter naar de prijs kijken die Anderlecht voor Bubacarr Sanneh betaalde. Hij kwam voor 8 miljoen euro uit Denemarken over en speelt weinig. Tomiyasu hoort tot de betere verdedigers in België.

Een transfer zou pas bespreekbaar zijn vanaf 10 miljoen euro. Geen spek voor de bek van de Belgische topclubs.

De 20-jarige Takehiro Tomiyasu ligt tot midden 2021 onder contract bij de Kanaries. Opmerkelijk: Transfermarkt schat zijn marktwaarde nog maar op 350.000 euro.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes