Na regen volgt zonneschijn voor Yves Vanderhaeghe

05 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij een ontslag in het profvoetbal hoort een vergoeding, de laan uitvliegen blijft echter niet leuk. Yves Vanderhaeghe maakte het mee bij KV Oostende en moest recent ook via een achterpoortje AA Gent verlaten. De zon schijnt terug.

Een trainerswissel levert niet altijd het gewenste schokeffect op. Bij KV Kortrijk denken ze daar anders over. Glen De Boeck mocht beschikken en ze rolden de rode loper voor Yves Vanderhaeghe uit. Zijn tweede trainersavontuur bij de Kerels is goed begonnen.

Na drie overwinningen op rij in de competitie wist KV Kortrijk Zulte Waregem uit te schakelen in de Beker van België. De rivalen onderuit halen, dat zorgt voor extra jolijt bij de Kerels.

"Van deze start had ik niet durven dromen", gaf Yves Vanderhaeghe na de 1-0 zege in de Croky Cup aan. "Als we tijdens ons lastige programma een paar keer kunnen verrassen, wordt het misschien nog een mooi seizoen."

Kortrijk zit bij de laatste acht in de Beker van België. In de competitie staan ze negende, op vier punten van de nummer zes, met nog dertien matchen te spelen.

De eerstvolgende opdracht is een verplaatsing naar Racing Genk. Daarna is Club Brugge in het Guldensporenstadion te gast.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes