Wacht Eden Hazard op Real Madrid?

05 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Chelsea wil langer door met Eden Hazard. Daar hoort een gevoelige loonsverhoging bij. Zonder premies en andere extra's kan Hazard ruim 335.000 euro op Stamford Bridge verdienen. Maar dat verhaal sleept maar aan.

De 27-jarige Rode Duivel is bezig aan zijn zevende seizoen bij Chelsea. Hazard ligt er nog tot midden 2020 onder contract. Maurizio Sarri hoopt er vurig op dat Hazard blijft. "Ik wil Eden hier houden, maar ik wil hem alleen hier als hij hier ook écht wil blijven."

Bij Chelsea hopen ze dat Eden Hazard niet te lang op zich laat wachten. De zoektocht naar een nieuwe nummer tien lijkt niet evident. Er zijn nog een aantal spelers die aandacht vereisen. Cesc Fabregas en David Luiz hebben een aflopend contract en kunnen voor één jaar bijtekenen. Ze zijn echter uit op een meerjarig contract.

Eden Hazard maakt er geen geheim van graag bij Real Madrid te spelen. Maar dat hoeft niet ten koste van alles te gaan. Hij voelt zich goed bij Chelsea.

De aanvoerder van Chelsea en de Rode Duivels gaf aan zeker niet naar PSG te gaan. "Lille OSC is mijn club in Frankrijk", aldus de nummer tien.

Waar zie je Eden Hazard het liefst spelen?

Bekijk resultatenVoetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes