Denkt Carcela beter niet aan nieuwe transfer?

05 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Mehdi Carcela behoort tot de beste spelers in de Pro League. De Marokkaanse middenvelder slaagt er echter vaak niet in om Standard op sleeptouw te nemen naar een hoger niveau. De kritiek is niet mals.

Standard versloeg de Spaanse koploper Sevilla met 1-0. Drie dagen later serveerden ze bijzonder slappe koffie in de uitmatch tegen Club Brugge. Met Mehdi Carcela op kop. Het regende foute passes en slechte balcontroles. De frustraties dropen eraf bij Carcela, die ook niet bepaald veel teamspirit voor de dag legde.

Jan Mulder kijkt ook naar de trainer Michel Preud'homme. "Carcela is blijkbaar niet goed genoeg geprepareerd voor die match. De trainer wijst naar de spelers, ik vind dat een tikje te gemakkelijk", stelt hij in het programma Extra Time.

"Preud'homme gaf in een interview aan dat Carcela die extra stap niet wil zetten. Dat toont weinig respect van Carcela voor de ploeg", stelt voormalig Rode Duivel Nico Claesen bij Het Nieuwsblad. "Zeker omdat hij zelf niet het niveau haalt dat hij zou moeten halen."

"Tegen Club zorgde hij amper voor problemen. Het is ook een beetje door die attitude dat hij in het buitenland niet geslaagd is. Daar moeten zulke jongens opboksen tegen andere spelers. Hier kunnen ze de grote man zijn, maar dan moeten ze het wel elke match tonen."

"Hij was er compleet niet met zijn hoofd bij", stelt Peter Vandenbempt in Extra Time. "In dit soort wedstrijden laat hij na het verschil te maken met de concurrentie voor de Gouden Schoen."

"Als je zo goed kunt voetballen en zo slecht speelt, dat is niet verantwoord", merkt Marc Degryse op. "Hij laat de ploeg in de steek en moet als kapitein zijn verantwoordelijkheid opnemen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes