Twee profclubs gaven zelfs geen antwoord aan Staelens

06 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Lorenzo Staelens was vorig seizoen de assistent van Glen De Boeck bij KV Kortrijk. De voormalige Rode Duivel kreeg geen contractverlenging aangeboden en bood in de loop van het seizoen zijn diensten aan bij KSV Roeselare en Waasland-Beveren. Hij is sinds kort trainer bij FC Knokke.

"Bij Waasland-Beveren en Roeselare had ik mezelf aangeboden, maar kreeg ik niet eens een antwoord. Dan denk je toch eens: 'Zit er dan niemand nog op mij te wachten?", stelt Staelens in Het Laatste Nieuws.

De voormalige speler van Club Brugge en Anderlecht moet FC Knokke in de Eerste Amateurklasse trachten te houden. Met Rupel Boom en Seraing staan er belangrijke duels voor de deur. Maar eerst is er een bekermatch tegen Union St-Gilloise.

"Dit bekerduel komt eigenlijk wat ongelegen, de wedstrijden tegen Rupel Boom en Seraing zijn voor ons belangrijker als we voor de winterstop de aansluiting willen realiseren. Maar we gaan op Union voluit, hoor. Dit is een unieke kans om de kwartfinales te bereiken, dit hebben de jongens zichzelf cadeau gedaan in Luik." FC Knokke ging winnen bij Standard.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes