Cristiano Ronaldo komt niet, Messi wel

06 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Zondag staat er een speciale wedstrijd op de agenda in Madrid. River Plate speelt in het Santiago Bernabeu tegen aartsrivaal Boca Juniors in de finale van de Copa Libertadores. De Spaanse bond hoopt dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo aanwezig zouden zijn.

De twee sterspelers zouden de part in de presidentiële loge kunnen volgen. Messi had al kaarten aangevraagd en gaat graag op het voorstel van de RFEF in. Ronaldo doet dat niet en blijft in Italië.

 "Cristiano zou maar wat graag ingaan op de uitnodiging van de Spaanse voetbalbond om de wedstrijd te volgen aan de zijde van Lionel Messi, maar de wonden van zijn vertrek uit Bernabéu zijn nog niet geheeld”, vertelt een bron aan de Spaanse sportkrant AS.

De Portugese aanvaller trok vorige zomer de deur achter zich dicht bij Real Madrid en trok een shirt van Juventus aan. Ronaldo rekende op een nieuwe loonsverhoging. Hij vond bovendien dat de club hem te weinig steunde in een geschil met de Spaanse fiscus over belastingontduiking.

"De aanwezigheid van én Cristiano Ronaldo én Lionel Messi zou een prachtige boodschap zijn voor het voetbal", stelt de Spaanse voetbalbond. "Het zou beide spelers in een setting plaatsen die ze verdienen." Maar Cristiano Ronaldo gaat dus niet naast Lionel Messi zitten.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes