Leko ziet een van zijn spelers bij Europese topclub belanden

06 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge doet opnieuw mee voor de landstitel en sprokkelde vijf punten in de Champions League. Een aantal spelers dromen van een stap hogerop.

Hoe lang blijft Hans Vanaken nog bij Club Brugge? Wat als Arnaut Danjuma terug kan brengen wat hij in het begin van het seizoen liet zien? Stefano Denswil kijkt al langere tijd naar die stap hogerop uit. En dan is er natuurlijk ook nog Wesley Moraes.

Volgens The Sun geniet de 21-jarige Braziliaanse spits ook belangstelling van Arsenal. "Voor iedere speler is de Premier League een droom", stelt Ivan Leko. "Ik zou zelf de eerste zijn om supertrots te zijn op de transfer. Het maakt niet uit of een transfer morgen, binnen een maand of pas binnen twee jaar komt."

"Ik ken Wesley goed. Ik geloof in hem. Hij heeft alles om het te maken bij een buitenlandse topclub. Zeker qua talent. In mijn korte trainerscarrière is hij een van de beste die ik getraind heb."

Leko begon bij OH Leuven, was een seizoen coach bij STVV en is bezig aan zijn tweede bij Club Brugge.

"Wat er gaat gebeuren met Hans Vanaken, Danjuma of Dennis, dat maakt nu niet uit. Binnen de club hebben we voldoende slimme mensen om daarop te anticiperen. Voor mij telt nu: winnen tegen Waasland-Beveren."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes