Morioka, Gano en Musona de reddingsboei voor één club?

07 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Nog dertien wedstrijden dan kennen we de samenstelling van de play-offs én de ploeg die naar 1B degradeert. Waasland-Beveren behoort bij de ploegen die zich grote zorgen mogen maken.

Op de Freethiel was het afgelopen zomer een komen en gaan van spelers. Te veel van het goede. De winterstop biedt weinig tijd om een nieuwe ploeg te bouwen. Dus gooit Waasland-Beveren het beter over een andere boeg, met meer gerichte transfers.

Ryota Morioka komt bij Anderlecht nog weinig in beeld en speelde al bij de Waaslanders. Bij Anderlecht nog meerdere spelers die weg mogen of moeten. Zoals Knowledge Musona.

Het Laatste Nieuws adviseert Waasland-Beveren om voor Morioka en Musona te gaan, aangevuld met Zinho Gano, die ook een verleden op de Freethiel heeft, en weinig speelt bij Racing Genk, ondanks het drukke programma.

"Huur hen tot het einde van het seizoen en je redt het alsnog, toch?", stelt HLN.

Zijn Anderlecht en Racing Genk bereid die speler(s) te verhuren? Misschien duiken er andere kapers op. Willen die spelers wel naar een ploeg die voor het behoud moet knokken en ook nog met Operatie Propere Handen opgezadeld zit? En zijn ze financieel haalbaar voor Waasland-Beveren?


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes