STVV de dupe van transferlustige makelaars?

07 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Afgelopen zomer kwamen Jonathan Legear en Jorge Teixeira plots in het nieuws. De twee spelers zouden zich gestoord hebben aan de lange en harde trainingen van Marc Brys. Even later kwam naar voor dat Antwerp aan Legear dacht. Welk spel werd er gespeeld?

"Ik heb met die twee nooit problemen gehad. ik weet hoe ik met Teixeira en Legear moet omspringen en zij weten wat ze van mij mogen verlangen. Mijn jongere versie zou zich wellicht geërgerd hebben aan wat er geschreven werd, maar ik ben wijs genoeg om te beseffen wat er op de achtergrond speelde, reageert trainer Marc Brys bij Sport/Voetbalmagazine.

"Het was puur een spelletje van makelaars. Er was wat interesse en ze probeerden hun spelers nog beter te vermarkten. De pers wordt gebruikt, en soms misbruikt, om iets in beweging te zetten. Ik zie die lijnen graag lopen en ik weet waar de knoopjes zitten."

Weken voor de start van de wintermercato duiken er nieuwe speculaties op. Zo zou een Duitse club zes miljoen euro hebben geboden voor Takehiro Tomiyasu.

Op de persbabbel voor STVV-Standard vertelde Brys daar het volgende over: "Ik heb geen schrik dat ik jongens kwijt zou geraken. Op zich moet je er ook blij om zijn, dat geeft aan dat het goed gaat. We moet dus niet angstig zijn, eerder blij. Als er jongens zouden vertrekken moet dat goed gecompenseerd worden."
DC


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes