OFFICIEEL: Pechvogel langer bij Beerschot Wilrijk

07 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het ambitieuze KFCO Beerschot Wilrijk heeft het contract van Tom Pietermaat verlengd tot medio 2021. Opvallend want de 26-jarige middenvelder staat al tien maanden aan de kant met een enkelblessure.

In februari van dit jaar viel Tom Pietermaat geblesseerd uit. Onlangs werd hij opnieuw geopereerd aan de gehavende enkel. Ondanks de pech en zware periode kreeg en tekende Pietermaat voor een verlengd verblijf op het Kiel.

"Tom is een echte Beerschotspeler. Het pakkende verhaal over z'n zware revalidatie in BeerschotTV, op onze social mediakanalen, deed de investeerders beslissen om hem een nieuw contract aan te bieden en hem in alle rust aan zijn revalidatie te laten werken. Het siert de investeerders ook aan het menselijke aspect te denken. We zijn en blijven bovendien overtuigd van de kwaliteiten van Tom. Hij is een echte 6 die andere spelers beter maakt. Dat type hebben we nodig", aldus bestuurslid Jan Van Winckel tegenover het officiële clubkanaal.

Tom Pietermaat is in de wolken met zijn contractverlenging. "Ik ben de club ontzettend dankbaar. De nieuwe eigenaars hebben me nog geen seconde zien spelen en zijn toch overtuigd van m'n kwaliteiten. Dit geeft me bijzonder veel vertrouwen en rust. Ik zal hen niet teleurstellen en sterk terugkomen. Het bewijst dat Beerschot een warme club is."


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes