Geen paniek bij rode lantaarn Lokeren?

09 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Roger Lambrecht stuurde na sportief directeur Willy Reynders ook trainer Peter Maes weg. De komst van Trond Sollied zou tot betere tijden leiden. Lokeren staat nu echter helemaal onderaan!

In de laatste vier duels pakten de Waaslanders slechts één punt. De trip naar KV Oostende mondde uit in een nieuwe ontgoocheling (1-0). Lokeren staat met 11 op 54 laatste. Moeskroen en Waasland-Beveren tellen drie punten meer.

"Ik ben zeer ontgoocheld. Geen van beide ploegen verdiende vandaag de overwinning. Het was een kwestie van toeval en wij krijgen weer de klap", zucht Trond Sollied bij Sporza.

Fernando Canesin scoorde in de 77ste minuut. Moeskroen en Zulte Waregem deelden de punten (0-0) en lopen een punt uit op Lokeren. Waasland-Beveren speelde de rode lantaarn aan de buren door na een 2-1 overwinning tegen Club Brugge.

Twee overwinningen, vijf puntendelingen en elf nederlagen. Tel daar een doelsaldo van -16 bij. Het slechtste cijfer in de Pro League. Er pakken donkere wolken boven Daknam plaats. Al houdt Trond Sollied er de moed in.

"Er is nog genoeg tijd, we moeten niet panikeren. We zien dat de spelers willen winnen", sust de Noorse trainer de gemoederen.

Lokeren zal in de thuismatch tegen STVV punten moeten sprokkelen. Daarna volgt de derby tegen Waasland-Beveren op de Freethiel.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes