Transfervrije sterkhouder Beerschot-Wilrijk wil naar JPL

09 december 2018
instagram
© JM
Jan Van den Bergh kon vorige zomer onder meer op belangstelling van STVV rekenen, waar hij opnieuw met Marc Brys kon samenwerken. De 24-jarige centrale verdediger bleef bij Beerschot-Wilrijk. Zonder promotie is de kans groot dat hij het Kiel zal verlaten.

Hij wil graag een stap hogerop zetten en Van den Bergh is bovendien ook nog transfervrij deze zomer. Dat schept mogelijkheden.

''Ik ben nog relatief jong en ambitieus: ik wil ooit op het hoogste niveau voetballen. Het is bovendien geen geheim dat in het verleden al enkele eersteklassers hebben gepolst'', laat Van den Bergh weten aan de Gazet van Antwerpen.

Bij Beerschot-Wilrijk blijven is ook een concrete optie, al hangt er veel af van de sportieve prestaties. ''Ik wil natuurlijk graag met Beerschot-Wilrijk promoveren, om zo de stap naar de Eerste Klasse te kunnen zetten. Dat zou geweldig zijn, want ik voel me nog altijd ongelooflijk goed op Het Kiel. Maar tot dusver heb ik nog niet beslist. De komende weken zal ik die belangrijke knoop wel eens moeten doorhakken."

Toeval of niet, Jan Van den Bergh koos recent voor een andere makelaar. "Ik had onlangs gewoon een goede babbel met Stijn Francis en ben daarom van makelaar veranderd. Meer moet je daar niet achter zoeken.''


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes