KIJK & wed LIVE : Cercle Brugge - Antwerp

09 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Als Antwerp bij Cercle Brugge wint wippen ze terug over Club Brugge naar de tweede plaats. De Great Old zou dan nog maar vier punten minder tellen dan koploper Racing Genk. Bekijk deze match via je smartphone, tablet of pc!

Via Unibet TV kan je de clash Cercle Brugge en Antwerp FC online volgen, via een legale livestream. Live wedden op deze wedstrijd is ook mogelijk.

Antwerp wil na een gelijkspel en nederlaag terug aanknopen bij de zegeroes. In het klassement vallen er mooie zaken te doen. Lior Refaelov loopt er terug bij en kent het Jan Breydelstadion goed.

Cercle Brugge gaat natuurlijk ook voor puntenwinst. Als de groen-zwarten winnen maken ze zelfs kans op een plaats in de linkerkolom, als AA Gent thuis verliest tegen Eupen.

Heb je nog geen account maak er dan nog snel eentje aan, zo kijk jij mee naar het gebeuren in Cercle Brugge - Antwerp FC. Bestaande klanten moeten gewoon zien dat er nog een bedrag(je) op de account staat.

Nota bene: Ze zenden ook andere matchen in de Pro League of andere competities uit. Geniet mee van Unibet TV!Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes