Italiaanse scheidsrechter voor Club Brugge

09 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge sluit de groepsfase in de Champions League af met een thuismatch tegen Atlético Madrid. De Spanjaarden overwinteren met Borussia Dortmund in de CL, Club doet dat in de Europa League.

Het team van Ivan Leko leed op 3 oktober een 3-1 nederlaag in het Wanda Metropolitanastadion. Dat was de tweede nederlaag op rij, na een late 0-1 tegen Borussia Dortmund. Maar Club pakte daarna 5 op 9, met een gelijkspel tegen AS Monaco (1-1), een 0-4 zege in het Stade Louis II, en een brilscore bij Borussia Dortmund.

De Italiaan Davide Massa mag de partij tussen Club Brugge en Atlético Madrid leiden. De 37-jarige Massa fluit sinds 2014 op internationaal niveau, maar heeft nog niet veel ervaring in de Champions League op zak. Hij is toe aan zijn tweede match in de groepsfase. Eerder dit seizoen was hij de arbiter van dienst bij FC Porto - Lokomotiv Moskou (4-1).

Twee jaar geleden floot hij Anderlecht-Arsenal in de UEFA Youth League. Dinsdagavond fluit hij zijn tweede partij met een Belgische ploeg.

Club Brugge is zeker van een plaats in de Europa League. Atlético Madrid kan nog de groepswinst pakken.
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes