"Witsel bij de vijf, zes beste centrale middenvelders"

09 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Axel Witsel deed het goed bij Zenit Sint-Petersburg en kon naar Juventus. Hij koos voor 'meer geld' in China. Op sportief vlak was het wel minder. Maar de middenvelder trok afgelopen zomer een shirt van Borussia Dortmund aan en staat er terug. Marc Wilmots heeft niets dan lof.

"Ik ben niet verrast", reageert de voormalige bondscoach bij La Dernière Heure. "Kritiek krijgen in België, dat geeft aan dat je goed bent. Er was kritiek toen hij in Rusland en China speelde, kijk waar hij nu staat. Iedereen mag zich nu stil houden."

"We wisten dat hij tactisch en technisch top was. Witsel is fysisch in orde en voegt daar een pak maturiteit en ervaring aan toe. Hij is de speler die Borussia Dortmund in de as van het veld nodig had."

Borussia Dortmund staat bovenaan in de Bundesliga en overwintert in de Champions League. Axel Witsel is niet uit de elf weg te denken.

"Wat Busquets is voor FC Barcelona en Pjanic voor Juventus, dat kan Witsel ook", stelt Wilmots. "Hij behoort tot de vijf, zes beste spelers op zijn positie."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes