Analist over penalty in Anderlecht-Charleroi

09 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht kwam op voorsprong tegen Charleroi via Amuzu. In de 89ste minuut mocht Benavente de bal echter op de penaltystip leggen. Terecht of niet?

Sebastiaan Bornauw raakte de bal met de hand, die niet helemaal naast zijn lichaam was, maar het ging wel om een van dichtbij aangeschoten bal. In de eerste helft was er een gelijkaardige fase met Landry Dimata. Die stond echter met zijn rug naar de bal. De wedstrijdleiding greep niet in.

Volgens Geert De Vlieger gaat het om twee flaters van de arbitrage. Al deelt niet iedereen die mening.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes