Refaelov lacht met Cercle: "Vreemd in leeg stadion"

10 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Lior Refaelov keerde met Antwerp terug naar het Jan Breydelstadion, waar hij jarenlang speelde met Club Brugge. De Isralir toonde tegen Cercle Brugge dat hij zich thuis voelt in dat stadion. Refaelov eiste de hoofdrol op met twee goals.

Refaelov trapte in de twaalfde minuut een strafschop binnen. Na de 0-2 van William Owusu (ex-Cercle) prikte hij opnieuw raak in de 53ste minuut, op aangeven van Dieumerci Mbokani. Antwerp wipt zo over Club Brugge naar de tweede plaats en telt nog slechts vier punten minder dan koploper Racing Genk.

"Ik ken elke centimeter van dit veld. Het was apart om hier voor het eerst te spelen als het stadion zo leeg is. Dat geeft een ander gevoel", komt hij met een spottende reactie over Cercle Brugge in Het Laatste Nieuws. "Over twee weken zal het wel wat anders zijn als we hier tegen Club spelen", zegt hij.

Voor 'Rafa' ook geen plekje in de kleedkamer van de thuisploeg. "Het was ook vreemd om voor n keer in de andere kleedkamer te belanden. Geloof me, die is dertig keer slechter dan die van Club", grijnst hij.

"Ach, het belangrijkste is om met de drie punten weer naar huis te gaan. We leverden een volwassen teamprestatie en kijken al vooruit naar onze volgende match tegen Waasland-Beveren."

> Koop online 3D puzzel Jan Breydelstadion | Camp Nou | Bernabeu | Wembley


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes