Kamada stelt STVV-fans gerust

10 december 2018
instagram
Daichi Kamada prikte tegen Standard zijn tiende competitietreffer binnen. De 22-jarige Japanner deed nog maar twaalf duels mee en zit aan een gemiddelde van 85,3 minuten per doelpunt. Cijfers die opvallen, in binnen- en buitenland!

De huurling van Eintracht Frankfurt voelt zich prima in het shirt van STVV. Aan een tussentijdse transfer denkt Kamada niet. Hij blijft ook rustig bij de goede gang van zaken.

"Ik heb nog veel te bewijzen. Bij een andere club? Neen, ik blijf hier zeker en vast tot het einde van het seizoen, daar ben ik van overtuigd", geeft Kamada aan bij het Belang van Limburg.

Kamada wijst onder meer naar zijn assists. "Die laatste pass kan nog beter. We zijn creatief voorin, ook op stilstaande fases, maar moeten die creativiteit nog meer uitbuiten. Er zijn massa’s mogelijkheden tegen Belgische defensies. Ook tegen die van Standard was dat het geval."

In de ranglijst van beste doelschutters deelt Kamada de derde plaats met Landry Dimata. Ally Samatta en Ivan Santini scoorden één keer meer.

Daichi Kamada is niet de man van de strafschoppen. Hij pikte er wel eentje mee in de thuismatch tegen Moeskroen. Kamada was toen net vader geworden en vroeg of hij de penalty mocht nemen. Met succes.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes