"Vanhaezebrouck speelt spel met bestuur"

10 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
RSC Anderlecht kon ook tegen Sporting Charleroi niet zegevieren. De laatste overwinning van paars-wit dateert van 11 november. Toen won het in eigen huis tegen AA Gent na twee doelpunten van Sven Kums. Moet Hein Vanhaezebrouck door de tegenvallende resultaten vrezen voor zijn job. Volgens analist Nordin Jbari alvast niet.

"Vanhaezebrouck gaat het seizoen zeker uitdoen, daarna zal er gesproken worden. Er zijn namelijk wel spanningen. We hebben het verhaal van Dimata gezien: de voorzitter liet hem op vakantie vertrekken zonder de coach aan te spreken", vertelt Nordin Jbari tegenover RTBF.

Vanhaezebrouck laat regelmatig zijn ongenoegen blijken over de gang van zaken in het Astridpark. "Hij deelt af en toe toch prikken uit. Hij stelt ook veel jongeren op net voor de transfermercato. Daarmee zegt hij dat hij niet veel materiaal heeft en er transfers moeten komen. Het is politiek, een spel tussen de trainer en het bestuur. Dat maakt helaas deel uit van het voetbal. Maar het is zeker dat hij tot het einde van het seizoen blijft."


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes