Dries Mertens steunt JordaniŽ (VIDEO)

28 december 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
In januari gaat de bal aan het rollen in de Asia Cup. Er komen niet alleen een aantal spelers uit de Belgische Pro League in actie, van Danny Vukovic (RC Genk) tot Takehiro Tomiyasu (STVV) in actie. Bij JordaniŽ lopen een aantal Belgen mee, met de morele steun van Rode Duivel Dries Mertens.

Dat is geen toeval. Vital Borkelmans is bondscoach van JordaniŽ. Mertens werkte met Borkelmans samen bij de Rode Duivels, onder de leiding van Marc Wilmots. Kinesist Dimitri Lowette maakt ook deel uit van de staf van Borkelmans, die ook Stephan Vander Heyden meenam.

LEES VERDER ONDER DE VIDEOBOODSCHAP!JordaniŽ zit in een groep met titelverdediger AustraliŽ, SyriŽ en Palestina. De top twee stroomt door naar de volgende ronde.

Na oefenduels tegen Saoedi-ArabiŽ (1-1), Kyrgyzstan (0-1) en in Qatar (2-0) komen de spelers van Vital Borkelmans nog op 28 december in actie tegen China.

Het eerste duel op de Asia Cup is op 6 januari tegen favoriet AustraliŽ. Vier dagen later volgt de clash met SyriŽ. Op 15 januari speelt JordaniŽ tegen Palestina.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

FranÁois Colin

Meer voetbalquotes