OFFICIEEL: Transfer Casper De Norre rond (VIDEO)

04 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De kogel is door de kerk: Casper De Norre gaat (opnieuw) zijn kans bij KRC Genk. De 21-jarige flankverdediger tekende een contract voor 4,5 jaar. De Norre brak door bij STVV en verzilverde ook een plaats bij de Belgische beloften.

"Ondanks de vele pogingen van de clubleiding om de jonge Herkenaar langer aan de club te binden, koos De Norre toch voor een nieuw avontuur", klinkt het bij STVV. "De club wenst hem het allerbeste toe in zijn carrière en dankt hem voor zijn uitstekende inzet de afgelopen seizoenen."

"De Norre is geboren in Hasselt en werd opgeleid in de eigen Genkse jeugdacademie. In 2013 trok hij enkele jaren naar Standard waarna hij in 2016 bij STVV belandde. Dit seizoen brak Casper door bij het eerste elftal in Sint-Truiden waar hij goed was voor 21 wedstrijden, 3 doelpunten en 1 assist. Hij is ook Belgisch jeugdinternational bij de U21", meldt KRC Genk.

"Casper is technisch sterk, heeft een groot volume en is tweevoetig. Hij kan dan ook uitgespeeld worden als linker -of rechterflankverdediger. KRC Genk is opgetogen om De Norre te zien thuiskomen, en kijkt uit naar zijn verdere groei in de Luminus Arena."

Op beide clubkanalen verscheen een filmpje:Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes