Nog meer zorgen voor STVV

10 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Geen Casper De Norre, Jonathan Legear en Buya Turay meer bij STVV. Er kwamen nog geen nieuwe spelers bij. Tegen Racing Genk mist Marc Brys Takehiro Tomiyasu, Elton Acolatse, Roman Bezus en Wataru Endo. Daar komt mogelijk nog een verdediger bij!

Samy Mmaee liep tijdens de stage in het Spaanse Pinatar een neusbreuk op. Hij zou met een speciaal masker kunnen aantreden, maar een ideale situatie is dat niet.

Marc Brys rekende op versterking in de aanval. Het pijnpunt ligt nu achteraan. Voor de eerstvolgende wedstrijd beschikt de trainer over drie verdedigers - Pol Garcia, Jorge Teixeira en Samy Mmaee - aangevuld met Steven De Petter.

Sascha Kotysch staat nog op de spelerslijst, maar hij mag STVV verlaten en is niet mee op stage. De Braziliaan Thallyson (foto) kreeg net voor de afreis naar Spanje te horen dat hij niet mee kon. Nood breekt wet, Thallyson mag voorlopig niet weg, tot er een vervanger is gevonden voor Casper De Norre. STVV zal Thallyson dan wel aan de spelerslijst bij de Pro League moeten toevoegen.

De 27-jarige Braziliaanse verdediger maakt geen enkele keer deel uit van de wedstrijdkern, niet in de Pro League noch in de Beker van België.

Mmaee kwam één keer in actie (44 minuten) in de JPL en zat drie keer op de bank. De Japanner Koike belandde in de lappenmand. Hij is er wel bij in Spanje en traint voluit mee.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes