"Geen weg terug voor Michy Batshuayi"

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het nieuwe jaar is niet goed begonnen voor Michy Batshuayi. De Rode Duivel moet vertrekken bij Valencia. CEO Mateu Alemany spreekt duidelijke taal.

De 25-jarige Rode Duivel moest voor de nodige goals zorgen. Batshuayi prikte slechts één keer raak in La Liga en deed ook maar één keer in de beker en de Champions League. Drie goals voor een speler die drie miljoen euro loon per jaar kost, plus een huursom van drie miljoen euro.

Voor Valencia CF is de maat vol. "We praten met meerdere clubs over een transfer", geeft Alemany aan. "Ik hoop dat zijn vertrek de komende uren of dagen rondkomt."

"De situatie van Michy Batshuayi is duidelijk. De speler werd enkele weken geleden al van onze beslissing op de hoogte gebracht. De beslissing is genomen, er is geen weg terug."

Valencia huurt Batshuayi van Chelsea. Een terugkeer naar de Londense club is niet mogelijk. Maurizio Sarri wil de voormalige spits van Standard, Olympique Marseille en Borussia Dortmund er niet bij hebben.

Ploegen als Crystal Palace en AS Monaco worden alvast genoemd. Een uitleenbeurt aan Marseille zou ook kunnen, al ziet Batshuayi dat minder goed zitten.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes