Mbokani na dit seizoen al weg bij Antwerp?

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Dieumerci Mbokani is tot op heden een toptransfer voor Antwerp. In de competitie was de aanvaller al goed voor vijf goals en zeven assists in vijftien wedstrijden. Zijn contract loopt na het seizoen af.

De voormalige speler van Standard en Anderlecht sluit niets uit. Een vertrek behoort ook tot de mogelijkheden, dat laat de 33-jarige aanvaller weten aan Het Laatste Nieuws.

"Ik amuseer me nog. Dat ziet iedereen. We zullen zien wat de toekomst brengt. Dat zal van de voorzitter en van Luciano (D'Onofrio, nvdr.) afhangen. Er is al een gesprek geweest, maar ik heb nog geen nieuw voorstel op zak. Ik ben nog ambitieus en wil niets uitsluiten."

Mbokani brak door bij Anderlecht, trok naar Standard, AS Monaco en VfL Wolfsburg, meldde zich opnieuw bij Anderlecht en versierde een transfer naar Dinamo Kiev. Er volgden uitleenbeurten aan Norwich City en Hull City. De Congolese spits belandde daarna in het Bosuilstadion.

"Als er straks een zeer interessant bod komt, ga ik dat bekijken, maar ik zit er zeker niets mee in om in België te blijven", stelt Mbokani. "Ik heb hier mijn gezin aan mijn zij en dat is ook heel belangrijk."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes