STVV: "Staan ver met linksachter en spits"

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Tom Van den Abbeele heeft heel wat werk. Hij moet nog een vervanger voor Casper De Norre aantrekken en er moet ook nog een nieuwe aanvaller bij.

STVV zit echter niet stil en de kans is groot dat er volgende week twee nieuwe spelers naar Stayen komen. Hij gaf tekst en uitleg over enkele hete hangijzers.

"We zijn wel ver gevorderd met twee spelers op posities die onze prioriteit dragen. En speler komt uit een niet-EU-land en daarover wordt momenteel de wet herbekeken. In het slechtste geval zou het n tot drie maanden kunnen aanslepen om zo'n speler aan te trekken. In dat geval hebben we al een alternatief achter de hand", zegt hij aan Het Belang van Limburg.

Na het vertrek van Casper De Norre naar Racing Genk zit STVV in de problemen op de linkerflank. Vooraan is er ook meer nodig om de strijd voor deelname aan Play-off 1 tot een goed einde te kunnen brengen.

"Onze voorkeur gaat uit naar Belgen die haalbaar zijn en kwaliteit bijbrengen. Maar die zijn natuurlijk schaars. Misschien komt er ook nog een derde speler bij. Stel bijvoorbeeld dat er op 31 januari een bod zou binnenkomen dat we niet kunnen weigeren, dan moeten we gewapend zijn om dat op te vangen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes