Broos kondigt enkele grote uitgaande transfers aan

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Bij KV Oostende groeit het geld niet meer aan de bomen sinds Marc Coucke de club verliet. Hugo Broos wil daarom enkele spelers van de hand doen.

Nicolas Lombaerts is de eerste die mag vertrekken, ondanks zijn meerwaarde op het veld. "Het enige probleem met Nicolas is zijn loon. Dat heb ik hem gezegd vanaf de eerste dag dat ik hier was. Zijn contract heeft hij destijds gekregen van oud-voorzitter Marc Coucke. Lombaerts kan daar zelf ook niks aan doen. We mogen hem dus niet de schuld geven, maar we gaan wel kijken of we daar de komende weken of aan het einde van het seizoen iets kunnen aan doen. Dat geldt ook voor een aantal andere dure jongens", zegt hij aan Sporza.

Die andere dure jongens zijn Ibrahima Conté en Richairo Zivkovic. Conté verkommert in de B-kern en is in de zomer einde contract. De ex-speler van Anderlecht, AA Gent en Zulte Waregem heeft een zwaar loon en de club hoopt hem deze maand nog van de hand te doen.

Zivkovic kwam als grote aanwinst over van Ajax, maar kon nooit overtuigen. Hij kan rekenen op interesse van Dinamo Kiev, maar concreet is dat nog niet. Door de komst van Tom De Sutter lijkt Zivkovic ook op de bank te belanden.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes