"Club Brugge was ook ge´nteresseerd, hoorde ik"

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be
AA Gent huurt Alexander S÷rloth van Crystal Palace en hij scoorde meteen twee keer tijdens de 6-1-zege tegen Holstein Kiel. De spits kon ook naar Club Brugge.

"Onder Jess Thorup speelde ik al bij Midtjylland. Ik ken hem heel goed en door hem ben ik bij AA Gent. Bij Crystal Palace wilde het niet goed lukken. Ik kwam niet van de bank, hopelijk lukt dat bij Gent wel. Ik voel me goed en ben klaar om te spelen en doelpunten te maken. We staan nu 7e, maar we willen zo snel mogelijk naar de top", zegt hij aan Sporza.

S°rloth kon ook naar de grote rivaal. "Club Brugge was ook ge´nteresseerd, hoorde ik. Maar toen Thorup kwam aankloppen, heb ik niet getwijfeld. Ik hoop dat we zo snel mogelijk kunnen winnen en kunnen stijgen in het klassement."

De aanvaller is eerder een targetman dan een scoringsmachine. Zijn beste resultaat: 13 goals bij Bodo Glimt in 2015. Bij FC Midtjylland wist hij ook indruk te maken door 10 keer te scoren in 19 wedstrijden. Bij FC Groningen was hij een flop met amper 5 goals in 42 wedstrijden, waarvan 15 in de basis.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes