Gladon geen eerlijke kans gehad bij STVV?

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
STVV haalde er eind augustus nog Paul Gladon bij. De Nederlandse spits kwam vorig seizoen aan spelen toe bij Wolverhampton Wanderers, na de promotie naar de Premier League mocht hij weg. Vreemd genoeg kwam hij bij STVV niet in beeld. Gladon kreeg dubbel slecht nieuws te slikken.

De Kanaries beslisten de huurovereenkomst van zes maanden niet te verlengen. Gladon kreeg bij Wolverhampton te horen dat zijn verhaal bij de Engelse club ook afgelopen is.

"In alle eerlijkheid: het had voor mij niet zoveel zin om na de winterstop terug te keren bij de Wolves. De club doet het enorm goed in de Premier League en het was voor mij hartstikke moeilijk geworden om daar een rol in te spelen. Ik denk dat dit de beste oplossing is, het biedt bovendien mogelijkheden richting andere clubs", stelt de Nederlandse aanvaller.

De voormalige speler van Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en Heracles Almelo kwam slechts twee keer in actie met STVV.

"De club had op dat moment al zo'n zes wedstrijden gespeeld en hebben het afgelopen halfjaar gewoon goed gepresteerd. Voor de trainer (Marc Brys, nvdr.) was er logischerwijs ook geen reden om te wisselen. Pech, al waren er wel momenten waarop, en dat heeft de trainer toegegeven, ik meer verdiende."

Gladon hoopt snel aan een nieuwe uitdaging te kunnen beginnen. Hij is transfervrij en staat conditioneel op punt.

"Ik ben fitter dan ooit, bij Sint-Truiden trainden we hard. Dat is natuurlijk positief, want ik kan gelijk starten. Ik sta voor alles open. Nederland zou mooi zijn, maar een andere club in het buitenland kan dat natuurlijk eveneens zijn. Ik ga nu met mijn agent op zoek naar een club waar ik lekker weer kan voetballen, want daar kijk ik echt naar uit."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes