Vormer: "Zit op m'n plek bij Club Brugge"

11 januari 2019
instagram
© Ruud Vormer Club Brugge PSV
Woensdag kennen we de opvolger van Gouden Schoen Ruud Vormer. Zijn ploegmaat Hans Vanaken is dé favoriet. In een oefenwedstrijd tegen PSV toonde Vanaken zijn goede vorm, hij rolde de hele linkerflank van de Eindhovenaren op en scoorde. PSV won de wedstrijd met 2-1.

"Je weet dat je kan verliezen. We zitten er niet mee in.  Je wil natuurlijk altijd winnen, maar het gaat wel", aldus Vormer bij VTBL. "Het zijn allemaal goede voetballers bij PSV, net zoals bij Club Brugge."

Vormer ruilde in de zomer van 2014 Feyenoord voor Club Brugge. Bij de Rotterdammers kreeg hij weinig speelkansen. Bij blauw-zwart groeide hij al uit tot een sterkhouder én publiekslieveling. Vormer is dan ook gelukkig in Brugge.
"Het gaat heel goed met mij. Ik mis Nederland helemaal niet. Ik krijg gelukkig ook heel wat erkenning in België. Vorig seizoen heb ik een fantastisch jaar gehad, met heel veel doelpunten en assists. Nu is het wat minder, maar ik zit wel op m'n plek bij Club Brugge."

De 30-jarige Vormer ligt nog tot medio 2022 onder contract in het Jan Breydelstadion. Hij zit dit seizoen aan drie doelpunten en drie assists in negentien wedstrijden in de JPL.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes