Trainer Nantes: "Kara gedroeg zich onacceptabel"

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Kara Mbodj is de eerste 'wintertransfer' van RSC Anderlecht. De Senegalees kwam weinig aan spelen toe bij FC Nantes. Afgelopen weekend stond hij pas voor de zesde keer in de basis dit seizoen. Na een uur werd hij gewisseld. De 29-jarige centrale verdediger ging in de clinch met trainer Vahid Halilhodzic.

Kara Mbodj maakte zich onmogelijk bij Nantes. Trainer Vahid Halilhodzic geeft meer uitleg. "Er zijn dingen gebeurd die ik niet zomaar kan accepteren. Jullie hebben leugens geschreven en dat kan ik echt niet appreciëren. Als je de waarheid wil weten, vraag het me dan. Jullie schreven dat het om een fysiek opstootje ging. Absoluut niet waar, we hebben gewoon woorden gewisseld", zegt hij tegenover het officiële clubkanaal.

"Een speler kan zich zo'n gedrag niet veroorloven. Ik heb dan maar beslist dat hij de club moest verlaten en dat heb ik hem ook meteen gezegd. De club verdient wederzijds respect en de manier waarop hij zich gedroeg is onacceptabel. Het is de eerste keer in mijn leven dat een speler me de hand niet komt schudden, of die van mijn assistenten. En dan vooral na al wat we voor hem hebben gedaan."

In de oefenwedstrijd tegen TSG 1899 Hoffenheim kreeg Kara Mbodj twintig minuten speeltijd bij RSCA. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 in het Astridpark.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes