Van Damme: "Er is interesse van andere teams"

11 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Op het einde van dit seizoen is Jelle Van Damme einde contract op de Bosuil. De 35-jarige centrale verdediger hoopt op een verlengde verbintenis bij de Great Old.

"Iedereen weet dat ik me hier goed voel", aldus Jelle Van Damme Het Laatste Nieuws. "Normaal gezien zal Luciano (D'Onofrio, technisch directeur, red.) me wel contacteren. We hebben het er al eens een beetje lachend over gehad, maar niet officieel. We voelen mekaar wel aan. Ze weten welke richting ik uit wil."

"De kans dat ik blijf, is 80 tot 90 procent. Als hij me een nieuw contract aanbiedt aan de voorwaarden die ik nu heb, zet ik meteen mijn krabbel. Dat kan jaar per jaar bekeken worden wat mij betreft. Uit een gesprek met mijn manager bleek dat er interesse is van andere teams, maar dat is zeker niet mijn prioriteit. Ik zit hier graag, maar ga ook niet achter hun gat lopen."

Antwerp FC legde in de zomer van 2017 200.000 euro neer voor Jelle Van Damme. Dit seizoen zit de 35-jarige centrale verdediger aan 18 wedstrijden in de JPL.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes